vrijdag 13 maart 2020

12 maart 2020 Terugkomdag

12 maart 2020 Terugkomdag voor nieuwe zendelingen.

Deze morgen was er een vergadering voor de trainers van de nieuwe zendelingen in het kerkgebouw van Zoetermeer. Het was een opbouwende en verrijkende vraag-en-antwoord meeting in verband met de opleiding van nieuwe zendelingen en de steun die trainers krijgen.
Elder Andrus regelde ondertussen registratie- activiteiten voor de nieuwe zendelingen en tegen lunchtijd was iedereen klaar.
Na de lunch volgde voor de nieuwe zendelingen nog een instructie van president Buysse en er werd gezamenlijk afgesloten met een geestelijke boodschap over de tempel.


This morning there was a meeting for the trainers of the new missionaries in the Zoetermeer church building. It was a constructive and enriching question-and-answer meeting related to the training of new missionaries and the support trainers receive.
Elder Andrus, meanwhile, arranged registration activities for the new missionaries, and by lunchtime everyone was ready.

After lunch, the new missionaries received further instruction from President Buysse, and we concluded with a spiritual message about the temple.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten

24 juni 2021: zeven zendelingen sluiten hun zending af.

24 juni 2021: Zeven zendelingen vertrekken naar huis. Gisteren hadden we zoals gewoonlijk een afscheidsmoment in het kantoor te Gouda en van...